Címkék

HTML

Élni, szeretni minden percet, minden másodpercet.

"Aki a viszonzás reményében szeret, csak az idejét vesztegeti." Paulo Coelho

Linkblog

Bezzeg a mi időnkben...

2010.10.30. 09:50 | Kukácska | Szólj hozzá!

...Annyiszor hallottuk már ezt a mondatot, és bizony soxor a tökünk tele volt már vele. Viszont ma reggel rá kellett jönnöm, h bezzeg a mi időnkben tényleg más volt!

Még a Papáknak van meg az a szokásuk, hogy Keziccsókolommal köszönnek a Nőnemű egyedeknek. Megható, még akkor is, ha csak egy alig 20 éves csajról van szó. Legalábbis nekem akkor is nagyon jól esett.

A kézcsóknak régen nagy hagyománya volt. Ezzel jelezte a nő a férfinak, h méltónak találja arrra, h a kezét megfogja, és megSZAGOLJA! Bizony, régen nem volt kézre puszi. Csak illatminta vétel. Ugyanis köztudott, hogy a bőr illata alapján választunk magunknak társat. Sajnálom, hogy ez a kézcsók már kiment a divatból. Helyette jött az, h adj egy puszit-nem adok. A puszi az már nagyon az intim szféra. Ha valakit beengedünk oda, akkor biztosak lehetünk abban, h egy jó barátra vagy egy hű társat látunk a másikban. Viszont, ha én nem akarom a pasast beengedni ebbe a zónába, akkor nyilván kerülöm a közelebbi kontaktust. Ha a csávó nagyon imponálni akar, és mégis csak akar érezni minket, na akkor jött el a kézcsók ideje. Ha már idáig is majdnem levett minket a lábunkról, akkor ez után már majdnem tiszta sor, hogy nyert ügye van. Lehet egy kezet úgy finoman megcsókolni, h süssön belőle az erotika, a szenvedély, hogy a nő, majd' összepisili magát a gyönyörtől.., Vicces, de van ilyen. És még csak az sem kell hozzá, hogy a nő keze nyálas legyen.

Az ilyen apró figyelmességek nagyon jól esnek az ember lányának. Hirtelen azt sem tudja, hova tegye magát...

A bejegyzés trackback címe:

https://kukacska.blog.hu/api/trackback/id/tr482409259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: udvarlás érzelmek
süti beállítások módosítása